25 zł / 250 ml
Pigwa z jarzębiną 250 mililitrów .
Skład : pigwa , jarzębina , miód .
Najlepiej spożyć przed : listopad 2027 .
Po otwarciu trzymać w lodówce ( maksimum 30 dni ) .
Opis produktu
Co najlepsze Matka Natura dała - zamknęłam w słoiczku .
Odważne połączenie owoców sprawi że napary z nich przyrządzone zaskoczą Cię smakiem i aromatem .
Do produkcji tego duetu wykorzystujemy jarzębinę pozyskaną ze słowińskich łąk natomiast pigwę z ogrodu rodziny Bernackich .
Miód dodatkowo uszlachetnia produkt zwiększając jego moc prozdrowotną .
Owoce pigwowca i jarzębiny charakteryzują się wysoką zawartością witaminy C , która skutecznie podnosi odporność organizmu .
Zastosowanie
napary do herbaty
woda smakowa
dodatek do sosów i dipów
oraz dla odważnych do zupy krem z dyni piżmowej
Strona stworzona w kreatorze WebWave.