25 zł / 250 ml
Keczup z cukinii 250 mililitrów .
Skład : bakłażan , czosnek , pomidor , miód , sól .
Najlepiej spożyć przed : grudzień 2027 .
Po otwarciu trzymać w lodówce ( maksimum 30 dni ) .
Opis produktu
Inspiracją do zrobienia ketchupu była moja podróż do Paryża . To w tym właśnie mieście po raz pierwszy mogłam posmakować smażonego bakłażana z czosnkiem . Połączenie wyjątkowe , zapadło mi w pamięci na długo . Ketchup z bakłażana opiera się na innowacyjnym przepisie Elżbiety Bernackiej - Hanus. Połączenie pieczonego bakłażana z karmelizowanym czosnkiem , szalotką oraz duszonymi pomidorami zaskoczy smakoszy .
Najlepiej smakuje z wędzoną rybą , białymi serami , pieczonym mięsem . Można go dodać do zup , sosów na zimno i gorąco .
Strona stworzona w kreatorze WebWave.